Noutăţi
Fakuma 2017-„Plastics Meets Business”

Anul acesta targul Fakuma s-a aflat la cea de-a 25-a editie; evenimentul s-a desfasurat in perioada 17-21 octombrie, sub motto-ul aniversar „Plastics Meets Business”, iar printre cei peste 1800 de expozanti s-a numarat si Romcarbon.

Participarea la targ ne-a oferit atat ocazia de a ne expune produsele, cat si de a ne studia competita, lucru extrem de important intrucat concurenta este cea care determinat dintotdeauna progresul si evolutia.

Expunerea in cadrul Fakuma ne-a ajutat sa:
• dezvoltam baza de date privind potentialii clienti;
• consolidam relatia cu clientii existenti;
• prezentam si promovam produsele pe piata germana;
• construim imaginea companiei;
• consolidam marca Romcarbon;

Fakuma 2017 a fost o experienta extraordinara, deoarece am reusit sa aflam mai multe despre asteptarile clientilor, am primit feedback imediat despre produsele noastre, am identificat distribuitori locali, iar produsele au putut fi vazute efectiv, dincolo de paginile unui catalog sau de ecranul unui PC, de catre partile interesate.

Vom repeta experienta anul viitor, in perioada 29 mai - 1 iunie, la Milano, pe durata targului PLAST MILANO 2018! Noi abia asteptam ! Ne vedem acolo !
Noi utilaje puse in funcţiune pentru procesarea deşeurilor post consum

La sfârşitul anului 2015, în sectorul "Compound-uri plastice şi polimeri regeneraţi" au fost puse în funcţiune utilaje noi cu ajutorul cărora se pot procesa deşeuri post consum, deşeuri care până nu demult, ajungeau la groapa de gunoi, fără a putea fi valorificate. La nivelul societăţii Romcarbon S.A., strategia de marketing integrează această investiţie într-un program complet de dezvoltare, început în anul 2012, care se derulează cu respectarea pricipiului de dezvoltare durabilă.

Investiţia nouă constă în achiziţia unei noi linii de spălare, sortare şi măcinare deşeuri post consum, dotată cu sortator optic şi a două noi extrudere de mare capacitate. În urma implementării acestei investiţii, portofoliul de produse a fost completat cu regranulat din polietilenă de înaltă densitate pentru extrudare şi suflare şi regranulat din polipropilenă provenită din deşeuri post consum, pentru injecţie. Pentru mai multe detalii referitoare la produse, vă rugăm să accesaţi secţiunea "Produse".